Yrityksen tarina

Perustin Sydänlanka Oy:n vuonna 2007 tarpeesta hyödyntää syvää ja laajaa ihmisosaamistani sekä pitkää ja monipuolista työelämäkokemustani. Tavoitteena on olla työelämän kehittämisen ytimessä eli vahvistaa hyvää, monimuotoista ja ihmisläheistä työelämää yhdessä asiakkaideni kanssa sekä muistuttaa työn ja muun elämän tasapainon tärkeydestä.

Yhteystiedot

Työssäni käytännönläheisyys ja arkisuus yhdistyvät rohkeuteen mennä kohti vaikeitakin asioita ja pysyä rinnalla riittävän kauan mitään hätkähtämättä.

Tarjolla on läsnäoloa, aitoja kohtaamisia, huumoria, uusia näkökulmia, rohkaisua ja mahdollisuuksia katsoa asioita toisin dialogisuuden hengessä.

Oulun Seudun Yrittäjänaiset ry on palkinnut minut vuoden 2015 yrittäjänaisena ja Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät vuoden 2018 yksinyrittäjänä. Teen yhteistyötä useiden kollegoideni kanssa, joten meistä saa yhteistyökumppanin suuriinkin projekteihin.

Sari Ridell - Sydanlanka Oy.

Kuva: Ammattivalokuvaaja Noora Slotte / Studio P.S.V.

Sari Ridell

Toimitusjohtaja, sosiaalipsykologi/YTM, ratkaisukeskeinen työnohjaaja (STOry), johtoryhmä-, esihenkilö- ja työyhteisövalmentaja, ratkaisukeskeinen ET-psykoterapeutti

Puh. +358(0)44 29 76 406

sari.ridell(at)sydanlanka.com

Kotipaikka: Oulu